Lapas

2011. gada 25. marts

Tamborēta somiņa mazai dāmiņai

Patiesībā jau sākumā bija doma par somu sev. Ņēmu diezgan rupju kokvilnas dziju (man vismaz tā likās), kas tamborējama vismaz ar 3. numura tamboradatu. Nu, katrā ziņā tas nebija galdsedziņu vai apkaklīšu tamborējamais diegs :) Sāku tamborēt pēc šīs shēmas. Kad tamborējums jau tuvojās pusei, sapratu, ka nekas lielāks par kosmētikas somiņu tur nesanāks :( Bet tā kā šis ir mans pirmais mēģinājums tamborēt somu, tad tā uzreiz izārdīt bija žēl, pie tam - ātrāk gribējās redzēt gala rezultātu. Manuprāt, somiņa ir dikti piemīlīga, vai ne? Ja vien tā būtu pāris reizes lielāka... (šīs izmēri ir apm. 22x14 cm)


Puķītes shēma




6 komentāri:

  1. Jauka, pavasarīga somiņa! :)) Meitiņa ļoti apmierināta un lepna izskatās ar savu jauno somu! :))

    AtbildētDzēst
  2. dikti jauka (atkārtojos :), bet tas ir piemērotākais vārds) somiņa. Vai oderīte arī ir un kāda aizdarīte, lai visa bagātība neizgāžas?

    AtbildētDzēst
  3. Nu ĻOTI feina somiņa!!!

    AtbildētDzēst
  4. Paldies :)
    Oderītes nav, par cik tamborējums ir diezgan blīvs un tā netiek lietota ikdienā, bet vien tad, kad uznāk luste :) Bērniem parasti jaunās mantas ir aktuālas pirmās divas dienas, un tad par tām kaut kā piemirstas ;) Bet aizdarīti gan prasās, vajadzēs laikam iešūt spiedpogu vai "ļipučku".

    AtbildētDzēst
  5. neveras man vala, tas pec ka si somina tamboreta. gribejju ar pameiginat, bet neveras :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. http://www.liveinternet.ru/users/3432817/post132933663

      Dzēst