Lapas

2011. gada 15. maijs

Tētis cep pīrādziņus!!!

Nu labi, labi, ne gluži pīrādziņus - cīsiņus mīklā. It kā jau nekas sarežģīts - gatava kārtainā mīkla plus cīsiņi. Bet arī tas ir o-ho-ho-ho-hooo!!! Vispār jau viņš pa virtuvi mēdz pašiverēt šad un tad, turklāt viņa pavārmāksla neaprobežojas kā vairākumam vīriešu - ar ceptām olām. Īpaši labs ir viņa gulašiņš un pupiņu zupa. Bet konditorijas lauciņā mūsu ģimenes galva līdz šim nebija mēģinājis iebraukt. Taču jāatzīst, ka viņš darbojās tik veikli, it kā darītu to vismaz trešo, nevis tikai pirmo reizi.


Tātad, saldēto kārtaino rauga mīklu atlaidina un sagriež tik lielos kvadrātiņos, lai varētu ietīt cīsiņu. Ārējo mīklas kvadrāta maliņu samitrina ar ūdeni, lai labāk saliptu un ietin cīsiņu.


Pamērcē olā. Nevis pārsmērē ar olu, kā to parasti dara sievietes :))


Liek uz pannas un pārkaisa ar sezama sēkliņām




Cep 200 grādos, kamēr kļūst gaiši brūni (15-20 minūtes)




Nu, vai nav smuki? Un gardi arī! Parādīju "čurikus" savai diētai un ar' apēdu vienu:) Pirmie kucēni nudien nebija jāslīcina!

7 komentāri:

  1. Man pilna mute ar siekalām, cik gardi izskatās!
    Ne velti saka, kad vīrieši ir vislabākie pavāri :)

    AtbildētDzēst
  2. Ņam, ņam:) Man škiet, ka vīriešiem tīri labi sanāk virtuvē darboties...tikai ne visi grib:)

    AtbildētDzēst
  3. fsjo, es veikalā šodien pērku cīsiņus un cepu augšā. Nu tik kārdinoši ... mmmm :D

    AtbildētDzēst
  4. :))) izskatās varen gardi! Un tas darba krekls arī ir riktīgi feins! :))) Varbūt uzvilkts ar nolūku? Tā, lai skatītāji protas līdzi just? ;)))

    AtbildētDzēst
  5. :D Nē, krekls ir tīrā sakritība :D Nav jau nekāds brīnums, jo T-kreklu par šo tēmu viņam ir vismaz 4 gab. :D

    AtbildētDzēst
  6. malacis Sandi!!!

    AtbildētDzēst
  7. Viss jau labi, bet kur raut normālus cīsiņus?

    AtbildētDzēst