Lapas

2011. gada 23. maijs

Buberts ar zemeņu mērcīti

Vienudien man vīrs prasa - vai tu māki uztaisīt bubertu? Nē, nemāku. Nekad neesmu taisījusi, jo saldos ēdienus neēdu jau kopš bērnības. Visi tie ķīseļi un uzpūteņi man vienmēr likušies pārāk glumi un staipīgi, vēēē... Starp citu, viņš arī nav nekāds saldo ēdienu cienītājs, tāpēc interese par bubertu mani nedaudz izbrīnīja. Bet nu labi, var jau pamēģināt :) Recepti atradu šeit. Paldies, Ilzīt! Sanāca patiešām daudz un garšīgi. Atlaidināju un sablenderēju vēl pēdējās saldētās zemenes, un ķīseļa vietā mums bija zemeņu mērcīte. Man atkal nācās sakrustot pirkstus aiz muguras un "pa kluso" notiesāt vienu porciju :) Tomēr paši nespējām visu pievārēt, tāpēc pusi atdevām opim - kārumniekam.

1 komentārs:

  1. :)))) Tā zemeņu mērcīte ar bubertu - kārdinoši! Drīz varēs atkārtot ar šī gada zemenēm! :)))

    AtbildētDzēst