Ko iesākt, ja saldētava pilna ķirbjiem, bet to steidzīgi jāatkausē? Atbilde vienkārša - jāvāra ķirbju zupa! Tieši tāds bija iemesls man beidzot (!) izvārīt un nogaršot ķirbju biezzupu. Atzīšos, neesmu ķirbju fans. Vienīgais veids, kā tos izmantoju - ķirbju pankūkās. Taču pēdējā laikā tik bieži sev apkārt dzirdu jūsmojam par ķirbju zupu, ka nolēmu mēģināt - varbūt iegaršojas...:)
Izmantoju Andras recepti. Paldies Tev! Zupiņa sanāca garda! Tik ļoti, ka to ēda pat mana lielākā meita, kura principā ar zupām ir uz "jūs", izņemot piena-makaronu, kas ir vienīgā, ko viņa nesmādē. Lai zupiņa būtu vēl ķirbiskāka, pasniedzot piebēru ķirbju sēkliņas. Un vitamīnu deva - pašu diedzētas kresītes :)
Ņammm...
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru