Lapas

2011. gada 17. marts

Zaļais brīnums nepievīla!

Šodien beidzot liku pie darba savu jauno zaļo brīnumu.


Un ziniet - esmu ļoti, ĻOTI apmierināta. Manas mazās peciņas drēbītes ir tīras un mīkstas bez pulvera un mīkstinātāja! Un smaržo tā, kā smaržoja māja veļas dienās manā bērnībā, kad vēl nebija arielu, taidu un lenoru, - pēc svaiguma. Nevis pēc "alpu kalniem", "mandeļu piena" vai "jūras brīzes", bet pēc īsta, vēsa svaiguma. Ja vēl varētu ārā saulītē un vējā izžāvēt, tad būtu uhhh... Turpmāk bebulītes drēbītes mazgāšu tikai ar bumbu. Protams, arī citu veļu. Starp citu, ar zināmām šaubām veļas mašīnā iemetu arī lielās meitas sastaigātās zeķubikses, un arī tām pēdiņas tīras kā jaunām. Un gar mērces pannu apsmērētā cepurīte arī balta kā sniegs.
Lūk, dažas bildītes "pirms" un "pēc"

dvielītis, kurā Ance noslaucījusi zemeņainās rokas:


Bebulītes rāpulis, cietis no kakas:


jau pieminētās zeķubikses:


Bebulītes biksiņas un bodijs:








ar mērci notraipītā cepurīte:

5 komentāri:

  1. super, jau sen gaidīju, kad kāds drosmīgais padalīsies iespaidos par šo bumbu (nu vispār gan par citu - to kuru kādu laiku atpakaļ dikti reklamēja TV :D) - mani sabiedēja kāda ļoti gudra ķīmiķa viedoklis, ka tās keramiskās bumbiņas nevar būt ar tādu sastāvu, kādu sola reklāmā, jo tad tās saēstu audumu. Vienvārdsakot kaut kas esot "samānīts" - vai nu nepasaka patieso keramisko bumbiņu sastāvu vai arī aizmirst piebilst, ka drēbes ātri vien varēs izmest... Tā es sabijos un uz kādu brīdi atliku domu par šādas bumbas iegādi. Laikam jau jāpainteresējas vairāk par šo mantiņu :)))

    AtbildētDzēst
  2. Tiešām brīnumbumba! Es ari biju ļoti skeptiski noskaņota par to bumbas efektu, ko solija reklāmās, vienkārši neticēju, kad var izmazgāt drēbes bez jebkādiem mazgāšanas līdzekļiem. Paldies, kad padalijies ar rezultātiem, ko sniedz šī bumba. Tagad ticu:)

    AtbildētDzēst
  3. man ar doma jau sen maisās pa galvu - iegādāt vai ne. nu nāksies vēlreiz padomāt :D

    AtbildētDzēst
  4. loti pārliecinošs raksts, lai arī mani beidzot šim solim pamudinātu. man liekas, ka es jau kopš novembra svārstos par jā/nē :) paldies, ka padalījies ar savu pieredzi!

    AtbildētDzēst
  5. Esmu vēl dzirdējusi tādu komentāru, ka nav vērts daļu drēbju mazgāt ar bumbu vai kaut kādu 'eko' mazgāšanas līdzekli, bet daļu ar to pašu parasto Ariel utt, jo tās vielas, kas ir Ariel sastāvā turpat veļas mašīnā vien riņķjot!

    AtbildētDzēst