Nepieciešams:
- lielie saldējuma kociņi
- pašlīmējošie spīguļi
- krūze vai glāze, kura iekšējais apkārtmērs = rokas apkārtmērs
- katliņš vārīšanai (diametrs = kociņa garums)
1.Katliņā uzvāra ūdeni, liek iekšā kociņus un vāra. Jāvāra diezgan ilgi, līdz kociņi izvārās mīksti un kļūst viegli lokāmi. Mums viens salūza. Varbūt ka var arī mērcēt bez vārīšanas, bet man šķita, ka labāk tomēr vārīt.
2. Kad kociņi kļuvuši gana lokani, uzmanīgi ar pinceti vai dakšu izķeksē no ūdens un veikli, bet nesteidzoties ieloka krūzē.
3. Atstāj nožūt uz vairākām stundām. Kad kārtīgi nokaltis, ņem ārā no krūzes skaistus C burtiņus.
4. Rotā. Ar jebko - spīguļiem, pogām, pērlēm, lentītēm. Vai apdekupē. Mēs šoreiz - ar lipīgajiem spīguļiem.
* * *
kolosāli.
AtbildētDzēst