Lapas

2012. gada 12. janvāris

Hello Kitty. Mammas versija

Mana pirmā pašas rokām gatavotā rotaļlieta :)) 
Procesa gaitā vienubrīd jau likās, ka pirmais kucēns (t.i., kaķēns) būs jāslīcina (t.i., jāiznīcina). Nokāru degunu, ka leļļu meistars no mani nekāds, bet izmest bija žēl, tāpēc iebāzu neizdevušos kaķenīti tā dziļāk.  Kad pēc pāris dienām viņu, tādu puspabeigtu, izvilku no rokdarbu atvilktnes un aplūkoju ar "svaigu" aci, sapratu, ka nemaz tik traki nav. Eksāmens jau nav jāliek, turklāt Ancīte nepacietīgi gaidīja, kad beidzot manta būs gatava un varēs spēlēties. Meitu mātes sapratīs :)))
 Tapšanas gaita.
1. Vispirms sameklēju internetā Hello Kitty zīmējumu. Izdrukāju, kopējot palielināju, izgriezu.

2. Ņēmu vienu savu laiku nokalpojušu baltu trikotāžas krekliņu un pārzīmēju Kitijas kontūru uz tā . Izgriezu, pa perimetru sašuvu, atstājot mazu spraudziņu, pa kuru sapildīju sinteponu, pēc tam aizšuvu arī to.
3. Nošuvu rociņu un kājiņu vietas.
4. Sameklēju pogas acīm un deguntiņam. Piešuvu.
5. Ar melnu dziju uzšuvu ūsas.
6. Ņēmu vēl vienu savu laiku nokalpojušu T-kreklu, šoreiz sarkanu - bantītei. Izveidoju bantīti, piepildīju ar sinteponu, piešuvu pie kaķenītes galviņas.
7. Tā kā Kitijas kakls bija sanācis tik resns, it kā viņa būtu slima ar "cūciņu", tad to mazliet savilku, apliekot krelles.

4 komentāri:

  1. Ļoti mīlīga kaķenīte, un nemaz nav slīcināma:) Paskat, kā meitēnam patīk! Sasmējos par to cūciņkaiti:):) Re, ar krellem var izārstēt!

    AtbildētDzēst
  2. manuprāt tev sanāca pat Ļoti labi!!!

    AtbildētDzēst
  3. Ļoti jauka Kittija! Labi vien ir, ka pabeidzi - bērnam prieks un pašai arī. :)

    AtbildētDzēst
  4. Cik mīļa sanākusi kaķenīte, manai meitai arī hello kitty patīk!

    AtbildētDzēst